Posted on

Rekreációs-15 hasznos tippek a felülvizsgálat

Pihentető nyaralás lehet a tervezett által tervezett magát, majd tartósított egy darabig. Megvizsgáltunk néhány tanulmányok, Interjúk, cikkek, hozta a saját tapasztalatokat gyűjtött 15 nagy tippek a pihentető nyaralást. Így soha nem kell, hogy hagyja el a nyaralás újra.

Előtt: hogyan kell tervezni egy pihentető nyaraláshoz?

Tipp # 1: mi nyugi

A kontraszt, a különböző, a mindennapi életben segít pihenni, nyaralni. Követi a hivatali, mint egy bűnöző? Akkor egy kis felhajtás, sok mozgás, a friss levegő a nyaralás. Ön mozog a munka minden nap? Akkor legim ünnep, főleg a lábam. Ez tudományosan bizonyított: a fizikai aktivitás nyaralni javítja egészsége, passzivitás, éppen ellenkezőleg, csökkenti. Ez nem jelenti azt, hogy ne kényeztesse magát a szabad idő. A sokszínűség teremti meg az egyensúlyt a nyugágyon, rafting, masszázs, trekking.

Tipp # 2: nyaralás foltok a garancia a relaxációs

A csend egy luxus úti cél. Távol a nyüzsgő város, az autó zaj, megtalálja a pihenés nem csak az 5 csillagos Wellness vagy a kolostor helyen a csend, szinte mindenhol. Megtalálni őket, meg kell, hogy kövesse az orrát, hol a másik nem. A kiterjedt jellege csak meditatív. Tenger, hegyek, Savannah, vagy sivatagi – nyugtatják meg az érzékeket, majd bontsa ki a horizonton. Szó szerint. Az erdők is oázisok a béke hol a raktárból az erőt. Koreában, van egy szó: “erdei fürdő” nevezik megszakad a nyüzsgést, ezt ajánlom őket mindenkinek!

Tipp # 3: a legtöbb gyakran egy rövid kirándulás

Hétvégén is, rövid vakáció ugyanaz a fenntartható hasznosítás a hatása, mint egy hosszú utazás. A kutatók egy csoportja megállapította, hogy a vár egy ideje már van egy jelentős része, a tényleges nyaralás-egyfajta boldogság. Mind a test, mind a lélek, kell egy kis szünet a mindennapi életben többször is egy évben.

Továbbá, a környezet, illetve a természet, néhány rövid vakáció a közeli régiók kényelmesebb, mint például a hosszú légi utazás vagy körutazás szállítás. Szóval, csak sokszor a hétvége rövid, hogy jöjjön, hogy a fenntartható béke, valamint a tisztességes utazik!

Tipp # 4: légy büszke!

Bárki, aki elhagyja a komfort zóna kihívások magát, tapasztalt, új növekszik. Először, azonnal felrobban a feje szabadon. Mi a helyzet a sátrak, a sivatag vagy a hegymászás, a hegyekben? Félek kicsit, nyerni pedig büszke lehet!

Tipp # 5: menetrend

Persze, helyek, izgalmas építészeti vagy a kultúra csábítanak, hogy látogassa meg a látnivalókat. Ez azt is jelenti, hogy sok időt tölt az egyéb turisták. Nincs semmi bajom a jó tervezés, ha jár az idő, a tér, s egy kis pénzt a spontaneitás. Így geo azt javasolja, hogy 50 euró nyaralni egy spontán ötlet. Valami váratlan dolog történhet bármelyik pillanatban az út során-gyakran ezek azok a pillanatok maradnak mindörökre. A legjobb Emléktárgyak, amit magával vihet!

Tipp # 6: készül egy pihentető nyaralás

Kit érdekel már a felkészülés az útra, hogy nyugi, ez, természetesen, egy bőrönddel. Ezek a technikák segítenek ebben: A csomagolás lista generátor biztosítja, hogy ne felejtsd el semmi fontosat. Ez a lista segít, hogy megszabaduljon az összes a-Dos, mielőtt elmész. A könyv a legkorábbi kör-utazás, repülés-így nyerünk a nyaralás ideje.

Tipp # 7: kapcsolja ki kikapcsolása

A mobiltelefonok nagy Multi-eszközök: telefon, fotó, kamera, enciklopédia, Navi, lámpa, majd még egy eszköz. A nyaralás, a kirándulások mindig veled. De ki az, aki folyamatosan elérhető az Interneten, távol az okostelefon, majd jön a nehezebb, az ünnepek, gyakran jön ki. A tanácsom: Csak kapcsold be, ha szükséges, lehetséges, szilárd telefonos egyeztetés tárgyalni család.

Természetesen ez is vonatkozik az üzleti kihívásokra. A felmérés szerint egy hívást a főnök stresszesebb, mint a bungee jumping vagy az érv egy partner nyaralni. Azonban sok a Németek állnak rendelkezésre az ünnepek alatt.

Tipp # 8: a botot, hogy a helyi

Persze, hogy lehet a világ körül ebédelni, hogy a meleg étel, délutáni snack-torta valamint vacsora is kolbászos kenyér. Azonban a kórházzal rendelkező országokban a meleg éghajlat, ajánlatos, hogy a szokások, a Helyiek alkalmazkodni. Egy pár falatot, majd egy kiterjedt Szieszta közben, ebéd, valamint egy energikus, vacsora saját érzésem-nem csak a helyi hatóságok.

Ez egyértelmű – a szálloda a szokásos pizza szalámi, Bécsi szelet. De ha nem többit Olaszország vagy Ausztria, próbáld ki, mit, hol vannak a helyiek. Ez egy nagy élmény, ha nincs jó íze, van legalább egy jó turista vicc.

Tipp # 9: éberség, elismerés, nyugalom

Tudva, hogy mit csinálsz, vagy mögött hagyva értékes, fontos során egy normális nap. De ahhoz, hogy tudatosan élvezem, hogy mi van, az üresjárati időt, ami ad egy további pozitív lendületet. A többit nem kell, hogy tökéletes legyen, nem tervezett, egy kis baj, hibák legjobb szembe a nyugalom. Jessica de bloom kutatott, majd megállapította, hogy a jól-lét, egészség során, majd az ünnepek után erősen függ, milyen figyelmes, tisztelettudó nyaraló érzékelni pozitív pillanatokat, tapasztalat.

Tipp # 10: történetek, nem képeslapok, fotók

Valaki, aki úgy néz ki, hogy a világ csak a lencsén keresztül a fotózás korlátozza a látóteret, lehet, hogy lemaradt a legjobb. Fényképek is az oldalon! Nem regényeket ír egy tucat képeslapot-maradj el tudnak mesélni, amikor visszajössz.

Tipp # 11: nem Zoff a Paradicsomban

Szeretnéd, ha a útitárs, hogy a medence, amíg akarsz sétálni egyet? Nem ok arra, hogy harcolni nyaralni! Egy kis ideje, hogy tegyünk valamit egyedül, nagyon nyugodt, teremt távolságot, Derű… illetve azt lehet mondani, valami után.

Tipp # 12: számolás tilos!

Csak add meg az órát, vagy mobil a hotelben, majd kapcsolja ki a (belső) számológép. Finom fagylalt egy csodálatos hely, de valami felbecsülhetetlen értékű-még akkor is, ha ez a költség€ 2.50 / tál. De a kalóriák nem számítanak. Nyaralni, még többet mozognak, mert nem esik a súly.

Tipp # 13: le a Touri pályák

Igazi titkos tipp, vagy nem elérhető az útmutató. Mindig nézd meg, ahol a túrák, pelyhesítő, elkerülni ezeket a helyeket, az árral szemben úszni. Intenzív találkozók a helyi lakosok továbbra is hosszabb, mint látogasson el a látnivalók.

Tipp # 14: megoldani, hogy nyugodtan arca

Nyaralás után azonnal vissza 0-tól 100-ig nem fenntartható. A terv néhány puffer nap, ha lehet, majd lassan engedje el. Így a távolságtartó attitűd, hogy a stressz egy ideje a mindennapi életben tartani egyfajta ünneplés.

Tipp # 15: az ünnepek után, mielőtt a (rövid) nyaralás

Vannak emberek, akik elégedetlenek a vakáció után, mint korábban. A post-nyaralás Blues lehet kerülni: A terv az idő, hogy felszámolja a reaktív rangja, Látogassa helyen, mint otthon, Élvezze a tapasztalat, amit tett-senki nem veheti többé, Díszíteni a haza, képek, Ajándéktárgyak