Posted on

A játék szabályai utazás: 60 kínos kövér körmök Globetrotter

Thai édes baba Pat a fejed felett? 4 Fehér virágok egy aranyos Japán mesterek? Vagy finoman, hogy Magyarország sört, hogy megbotlik? Várj, várj, nem, nem! Még akkor is, ha azt gondoljuk, hogy jó, a turisták ugrik újra, meg újra a run nagy testzsír. Összegyűjtöttük több mint 60 magatartási szabályok, utazás, szabadidő. Mint egy különleges kóstoló a top 5 legtöbb gonosz Touri-Amatőr Ázsiában vannak Tele.

Szabályok Az Utazás

Keresse meg a magatartási szabályok a cél:

Bármely más ország a világon, rendszeresen találkozunk ilyen nagy zsír Délkelet-Ázsiában. A buddhizmus egyik legnagyobb vallás, ez nem könnyű, hogy beteg a Buddhisták. Mégis, a turisták mindig sikerül került bíróság elé egy nyűgös, akciók, deportálni, vagy akár zárni. Nagyon könnyű, plakátokat, szórólapokat, a helyszínen, még a Thai turisztikai információs mindig tüntesse fel: Ne szórakozz Buddha!

Magatartási Szabályok Buddha-Ázsia

Amikor Buddha kap a bőr alatt

Mivel megszegte a “szabályok turizmus”, a Spanyol júliusában tartóztatták le, 2016-ra a régi város-Bagan templom Mianmar, majd deportálták Bangkok. A turisztikai volt egy Buddha tetoválás a lábán, ami a szerzetesek látták alatt a rövid nadrág, úgy tekintik, mint egy vallási sértés.

Még a Srí Lanka-i Buddha tetoválás nem látni. 2014-ben a történet Naomi Coleman ment szerte a világon. A Brit érkezett, nem tovább, mint egy bőrönd, a Colombo reptérre, mert a fehér ing volt, a nagy Buddha tetoválás van a vállán, tisztán látható.

Dél-Kelet-Ázsia Magatartási Szabályok

Csomag (büdös) méter

Lábai tisztátalanok Ázsiában. Valamint az a tény, hogy a flip-flop a poros utakon gyakran is elkerülhetetlen. Ezért mondja, mielőtt belépne a legtöbb szoba: cipő! Azt is meg kell figyelni, hogy ne üljön úgy, hogy a lába lényeg, hogy egy másik személy vagy egy szent szobra. Szabás az ülés vagy a térd (ha hagyod, hogy a saját test).

Fordítson figyelmet a fejét

Analóg, hogy az alsó lábszár, a fejét tekinthető a legszentebb része a test. Megható egy idegen lehet értelmezni, mint meggyalázása, illetve hiánya tekintetében. Ezért a legjobb, hogy tartózkodjanak a spontán (baba) fej kagyló, még akkor is, ha ez annyira aranyos.

Fenntartva a papság

A tömegközlekedés épületek gyakran a terület van fenntartva szerzetesek. Nem kell, hogy fizikai kapcsolatba a nők. Meg kell felhívni a figyelmet a pillangók globe. Ő az, aki mellett ül a szerzetes, hozd őt is, hogy bánat. Lenyűgözően csomagolva, világító ruhák Természetesen csodálatra méltó, de nem lógnak.

A Buddha marad ott

Szigorúan véve, az export, a szobrok, képek Buddha Thaiföldről csak akkor engedélyezett, ha engedélyt ad rá. Egyéni teszi a kis (nem régi) számok, de általában nem probléma. Azonban, aki azt akarja, hogy egy nagy szám haza kell tudni előre jóváhagyást követően. Figyelemmel tisztességes transzfer: ne tekerje a mocskos vászon, vagy tedd a hátizsák.

Thaiföldi király

Október 2016, király Bhumibol Adulyadej meghalt Thaiföldön. Mivel a halál Bhumibols hirdetések, illetve állítások a díjak nagysága drasztikusan megnőtt szerint a VILÁG. Trónörökös Maha Vajiralongkorn vállalja a trónt. Az első letartóztatások az sértő, az új király került már. A Királyi család tisztelt szinte vallásos áhítat. A helyek a becsület nyilvános épületek, valamint érmék,-Ragyogni. A kritikát a király, vagy a család nem csak elhanyagolt, de azt is szigorúan bünteti.

A mosoly országa

Bárki, aki azt akarja, hogy az arcát Délkelet-Ázsiában mindig marad elég barátságos. Állandó zsémbes, hangos, határozott beszédet, a nagy gesztusok, vagy akár a kitörés, a harag, a kiabálás, azt jelzi, hogy a korlátozás hiánya pedig elkerülhetetlenül ahhoz vezet, hogy a látás elvesztését. Az, aki kiabál, aki kiabál.

Könyvek a magatartási szabályok Délkelet-Ázsiában

A Magatartási Szabályok India

Fingerfood

Indiában azt mondják: “ételeket kés, villa, kanál, mint a szerelem tolmács segítségével”. Hagyományosan megette kezét. De az igaz. A bal oldalon használt tisztítás után a wc-t, ezért (még mosás után) semmi keresni az ételt.

Az állatok figyelmes

Ruházati állatok, mint a bőr, szoknyát vagy kabátot, nem úgy, mint Indiában, (cipő, vagy a szalagok a kivétel). Emellett szükséges, hogy elhagyja az éjszaka remegés a tehenek, mert az szent.

“Sajnálom” – ban Indiai

Indiában van egy zsír lebenyt, azt akarom mondani, hogy nagyon kellemetlen? Akkor geo javasolja, hogy a fülcimpa az ujjaid között. Füle szentnek tartják Indiában, olyan megható a fülcimpa társul őszinteség.

Mit jelent az, amikor az Indiánok mozgás, a fejük?

Az egyetlen, aki nézi közelről: még Németországban, amikor azt mondják, hogy sok fej bólintott, aztán megrázta. Indiában a fej mozgását jó formában. De nagyon különbözik tőlünk, olyan kezdőknek, mint általában, csak furcsa. Ő az, aki figyel itt indecisively lehet értelmezni, mint figyelmetlen, még akkor is durva. Itt a magyarázat…

Hallom, hogy jó íze van

Kortyolgatva, pörkölt, kattintva, böfögés – ha Kína van jó ízlése, hogy jól hallható. Mint turista, nem kell túlzásokba esni, de a szokásos helyek táblázatok otthon maradhat. A Kínai élelmiszer-képviseli egy olyan érzésem, valamint, hogy beszélj teli szájjal, ez magában foglalja. Úgy néz ki, nagyon különböző Naseputz, amely nem ajánlott az asztalnál meg kell tenni a wc-ben.

Továbbra is a tisztesség

Egy üres tányért hozza a jó idő? De nem Kínában. Aki üres jelek, hogy még mindig éhes. Tehát, ha unatkozni, hagyja pihenni a tányéron.

Hát, egészségedre!

A “Ganbei” egy népszerű pirítós. Úgy lehetne fordítani, hogy “száraz üveg”, vagy “Ex”. Ki kell szivattyúzni, Kínában lesz alkoholista. A tulajdonos gondoskodik a feltöltését, előbb igyunk meg egy tósztot.

Számok, kérem.

Nem fogadják el fizet külön-külön. Hagyományosan, egy személy veszi át a számlát. Ki ez ahhoz vezethet, hogy a hangos, hosszú viták. De általában előre szilárdan: az a személy, aki ül, arcát az ajtó, s egy üveg dekoráció szalvéta, átveszi a számla.

Ha Már Számok

Azok, akik utaznak, hogy egy ország ismerete nélkül a Mandarin kell használni a kezét (jobb fordító alkalmazás). Ez nagyon hasznos, hogy a mester a Kínai rendszer számolja ujjait, különben helyett kétszer gyorsan rendelhető, 8 sör. Ezek ugyanazok a gesztusok.

Magatartási Szabályok Kína Fizetni

Figyelem Ajándékok

Kínában, a szerelem ajándék, de vannak magatartási szabályok, így kövér rossz közérzet a tudatlan Turi:

A negyedik az a hangsúlyos, a Mandarin, ugyanúgy, mint a “halál” szót. A “Shi.” Tehát, soha ne add el a négy Grand. Adok egy órát, egy mesterséges világ. Azt jelzi, hogy a tehetséges, hogy eljött az ideje hamarosan lejár. Kés, olló, hiányzik is. Ezek jelképezik a divízió a barátságok. Azonban ez nem olyan zsúfolt a német védjegy. Ajándékok, meghívások, főszabály szerint, automatikusan tartalmazza a visszafizetésére. Ezért jobb, ha nem ad túl sok, ez vezethet a címzett bajba. Nem szokás, hogy csomagolja ki az ajándékokat, ugyanúgy jelenlétében a donor. Örüljetek, tegye félre kapni, ha egyedül van.

Virágok, mint általában, csak halál esetén. Piros (vagy sárga) a papír a legjobb ajándék csomagolás, mert vidám színek Kínában.

Ő beszél, halkan, hangosan…

…szóval azt mondja az egyik a sok Kínai bölcsesség. Hangos beszéd, vagy akár egy sikoly vezet veszteség(feltétlenül elkerülni).

Önbizalom egyszer másképp

Mi lehet szilárdan, egy kézfogás, egy pillantást. Ez azt jelenti, önbizalom. Kínában, ezek elég durva. Lassú bevezetése kezében egy csipetnyi íj-ez egy jó hang. Az emberek találni elég kellemetlen, ha a szemükbe nézni, túl sokáig.

Könyvek a magatartási szabályok Kínában

Japán Magatartási Szabályok

Viselkedés az asztalnál, a Japán